Χιονοδέστρες Μεγαλύτερη προβολή

Χιονοδέστρες

Νέο προϊόν

ΕΥΚΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Οι χιονοδέστρες click to go -new- είναι νέου διεθνή τύπου αλυσίδες χιονιού, οι οποίες αγκαλιάζουν τον τροχό με 5 δέστρες από ενισχυμένο τεχνοπολυμερές υλικό, προσφέροντας στο αυτοκίνητο πολύ καλή πρόσφυση σε χιόνι, πάγο και λάσπη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

130,00€

Άλλες πληροφορίες

αλυσιδες τροχου click to goclick to go

  • Οι αλυσίδες χιονιού click to go -new- είναι ο πιο απλός τρόπος να οδηγήσετε σε χιόνι - άμμο - πυκνή λάσπη
  • Οι αλυσίδες χιονιού click to go -new- είναι εξαιρετικά εύκολο να τοποθετηθούν και σε λίγο χρόνο
  • Οι αλυσίδες χιονιού click to go -new- είναι διεθνή τύπου και μπορούν να τοποθετηθούν σε τροχούς με διαστάσεις απο 135/80/13 έως 265/35/18
  • Είναι συμβατές με όλα τα συστήματα πρόσφυσης και φρεναρίσματος (ESP, ASC+T, ASR, ABS)
  • Το σετ περιλαμβάνει 10 ΧΙΟΝΟΔΕΣΤΡΕΣ click to go -new- για 2 τροχούς, 1 ζευγάρι γάντια με αντιολισθητική επένδυση και 1 ξύστρα χιονιού

ΕΥΚΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Οι χιονοδέστρες click to go -new- είναι νέου διεθνή τύπου αλυσίδες χιονιού, οι οποίες αγκαλιάζουν τον τροχό με 5 δέστρες απο ενισχυμένο τεχνοπολυμερές υλικό, προσφέροντας στο αυτοκίνητο πολύ καλή πρόσφυση σε χιόνι, πάγο και λάσπη.

 ΠΡΟΣΟΧΗ
Ειναι κατάλληλες μόνο για αυτοκίνητα με ζάντες αλουμινίου. (Οι σιδερένιες ζάντες εσωτερικά έχουν κοφτερές άκρες και τραυματίζουν τις δέστρες). Ελάχιστο απαιτούμενο κενό εσωτερικά της ζάντας για την τοποθέτηση της χιονοδέστρας 1cm.  Οι δέστρες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς. (Η εταιρεία που διαθέτει το προϊόν δεν ευθύνεται για τυχόν τραυματισμούς από κακή χρήση του προϊόντος)

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Να μην ξεπεράσετε τα 50χλμ/ωρα όταν φοράτε τις χιονοδέστρες. 
Να μην χρησιμοποιούνται σε καθαρή άσφαλτο ώστε να επεκτείνετε τη ζωή του προϊόντος.

 

010203
ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΣΤΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ
Περάστε την δέστρα ανάμεσα απο τις ακτίνες της ζάντας κρατώντας την μαύρη αντιολισθητική βάση με τα πλαστικά δόντια που εξέχουν σε επαφή με το λάστιχο. Για να δέσετε την ζώνη χρειάζεται μόνο 1 εκατοστό κενό γύρω από την εσωτερική διάμετρο του τροχού.
ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΣΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. 
Κρατώντας το κόκκινο κούμπωμα ανοιχτό, περάστε την άκρη της δέστρας συρταρωτά στην υποδοχή κάτω απο το κόκκινο κούμπωμα το οποίο είναι ανοιχτό.
ΣΦΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΕΣΤΡΑ. 
Τραβήξτε την άκρη της δέστρας μέχρι ένα βήμα (πόντο) πριν τον τερματισμό, φροντίζοντας το κόκκινο κούμπωμα να είναι στο χείλος της ζάντας και η μαύρη βάση στο κέντρο του πέλματος του ελαστικού.

 

030506
ΠΙΕΣΤΕ & ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ. 
Η δέστρα θα σφίξει και αυτόματα θα τραβηχτεί επιπλέον 12 χιλιοστά, προσαρμοσμένη στο μέγεθος του κάθε ελαστικού.
ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΣΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. 
Εισάγετε την άκρη της δέστρας μέσα στην επάνω κόκκινη υποδοχή τραβώντας τη με δύναμη έως ότου τερματίσει.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΕΣΤΡΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ. 
Γυρίστε προς τα επάνω το επιπλέον κομμάτι της δέστρας και περάστε την πλαστική κίτρινη κεφαλή στο αντίστοιχα στρογγυλό άνοιγμα και σύρετε μέχρι να ασφαλίσει. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στους υπόλοιπους τροχούς.